Waterpret
Door: SamdeKrijger
Blijf op de hoogte en volg Sam
09 November 2011 | Aruba, Oranjestad
Hallo lieve mensen,
Weer even een berichtje uit het zonnige Aruba, want zonnig is het! En daarmee gepaard gaan bepaalde routines. Opstaan: Ramen in badkamer openen, ramen in de achterkamer openen, ramen in de keuken openen, voordeur openen en ventilators aan. Ramen openen brengt bepaalde gevolgen met zich mee waarvoor ik enkele voorzorgsmaatregelen moet treffen. Bugspray spuiten! Allllll over me, cause some how, those bugs seem to love me!
Drie weken ben ik hier al weer, toch voelt het alsof ik hier al weer veel langer ben. De zoektocht voor een nieuw appartement is van de kaart. Het bevalt zo goed dat Mitchell en ik samen blijven wonen in ons huisje in Washington met maar liefst twee honden, Turbo en Nitro. Hele lieve honden met hele vieze beestjes. Geloof het of niet maar deze diva zit geregeld op de grond met een pincet teken te plukken. Onder de oksels, op de kop, tussen de tenen, in de oren, noem maar op. Ik zeg maar zo.. Beter als pukkels uitknijpen!
Wat heb ik allemaal gedaan.. School, veel school. Strand heb ik weinig gezien, al heeft menig mens mij al wel gewezen op mijn witte kleur met het advies wat meer in de zon te gaan liggen. Maar ik zie de zon wel! Vanuit de schaduw.. Wanneer ik met Mitchell danslessen geef. Dan ben ik overigens net een echte Arubaanse. Wachtend op een heerlijke wolk die de zon even doet verdwijnen of een heerlijke harde wind die het zweet onder m’n oksels doet opdrogen. Damn. De lessen zijn warm om te geven, maar daarentegen wel heel erg leuk! Menig toeristenfotoboek zal nu gevuld worden met foto’s waarop deze salsa-instructrice staat afgebeeld.
Ook de Halloween hebben we hier gehad. Dat wordt op Aruba groots gevierd met een spektakel dat heet Gohsttown. Oranjestad wordt dan omgetoverd in een spookstad. Dat weekend was Mitchell zelf aan het werk in Hipsz en ben ik ’s avonds gewoon thuis gebleven. Zonder auto en met niet zo veel geld was dat het beste, Halloween komt toch elk jaar terug! Overdag zijn we wel met Xennon naar de Palm Beach Plaza Mall gegaan waar we hebben getrick or treat. Dit is hun versie van Sint Maarten, maar dan allemaal verkleed! Heerlijk, de koelkast weer goed gevuld met snoepjes waarvan ik het grootste deel van op mag eten. Xennon maak je blijer met een snoeptomaatje als met een echt snoepje! Hij moet nog veel leren.. ;-)
Nu ik een eigen huishouden heb kan ik eindelijk zeggen: Peter, je had gelijk! Het is veeeeeeeeeel werk. Zeker op de manier waarop ik het doe. Gister had ik een grote was aangezet maar was ik per ongeluk vergeten de waterafvoer in de buis naar buiten te stoppen. Natuurlijk kwam ik daar pas achter nadat het hele wasprogramma klaar was. De badkamer had een laag van minimaal 5CM water wat doorwas gelopen naar de achterkamer, onze slaapkamer en de slaapkamer van Xennon. Na het opdweilen en uitwringen van de dweil kwam ik er pas na 4 emmers achter dat dat niet opschoot. Toen ik als een gek bijna alles had opgeschept kwamen Mitchell en Xennon binnen. Werd ik even keihard uitgelachen!
Dikke kussen
Sam!!!!
Kijk trouwens ook even het filmpje dat ik onder de foto's heb geplaatst! Onze kleine zwerfhondjes!
Dikke kussen
Sam!!!!
09 November 2011 - 22:32
Jan En Wil:
Hey lieve Sam,
Fijn weer iets van je te lezen, leuke foto's ook. Je leert het vanzelf hoor dat vreselijke huishouden! Ben er ook geen fan van maar ja het moet. Geeft heel soms voldoening. Nog even door bijten meid voor school, des te eerder ben je ervan af en dan lach je iedereen uit. Mocht je nog eens in Nederland zijn en Sam heeft een teek dan weet ik je te vinden. Gelukkig heeft hij er nog maar 1x1 gehad. Liefs Jan en Wil -
14 November 2011 - 16:58
Annet:
heeey sam
hier ff een berichtje van mij.
ik heb samen met je moeder gekookt!!!!
wnat ik moet nu maar de lege plek aan tafel opvullen hahahhaha
we missen je wel hoor
een dikke kus