Dogless
Door: SamdeKrijger
Blijf op de hoogte en volg Sam
03 December 2011 | Aruba, Oranjestad
Hallo lieve mensen, tijd voor een update!
Voor mijn gevoel ben ik al weer heel lang op Aruba, maar in werkelijkheid ben ik nog geen twee maanden weg. Alles voelt vertrouwd. Mijn eigen huisje, mijn met onkruid bezaaide tuintje, mijn wijk, mijn eiland. We hebben geen Eiffeltoren, Vrijheidsbeeld of piramides maar de schoonheid zit hem in de kleine dingen die je door de grootte van het eiland allemaal stuk voor stuk kunt bekijken.
Voor wie nog niet de intentie heeft zijn vakantie hierheen te boeken kan het de Sint vragen. Want jawel hoor, ook hier is hij aangekomen! Met meer snoep als ik ooit in Nederland heb gezien kwam hij aan. Alle kindjes, ook Xennon, kregen van elke piet een hand vol snoepjes die vervolgens gezamenlijk een hele tas vol vormden. Chocolade uitgesloten, want dat zou smelten.
Ook ben ik met Xennon en twee van zijn neefjes naar de film: Sinterklaas en het raadsel van 5 december geweest. Een film waarin de boeven mensen martelen door hun facebook vrienden stuk voor stuk te verwijderen en proberen de satelliet van Sinterklaas te hacken om daarmee alle alarmen van de huizen uit te zetten. Sam, wat is een satelliet!?!?!?
Met de grootste beker cola die er bestaat en een bak popcorn waar je u tegen zegt waren mijn drie kleine kinders snel klaar. Ik keek me ogen uit toen ik zag dat ze de cola daadwerkelijk helemaal op hadden gedronken en de bak popcorn leeg was. Meerdere bezoeken aan het toilet waren dan ook niet uit te sluiten.
Inmiddels heb ik ook al meerdere malen dans lessen gegeven op de Palm Island. Ik heb mensen uit New Jersey, North Dakota, Minnesota, Ohio, Florida, Texas, Mexico, Colombia, Brazilië en zo veel meer delen van de wereld salsa en merengue geleerd. Weinig Nederlanders, maar wie me ooit op komt zoeken is gewaarschuwd. Salsa is good for the body, the mind and the relationship! ;-) The worst thing that can happen, is that you learn a new dance! Worst thing that can happen to an instructor is a Colombian grabbing your butt! Aii..
Om een gezellige avond te creëren had ik gisteren bedacht om een lekker flesje wijn en wat ananas te gaan halen bij de supermarkt een eindje verderop. Omdat Mitchell de auto nodig heeft voor zijn werk heb ik de benenwagen genomen. Aangezien 1 van onze honden zo intelligent is om zich door het hek te kunnen wringen en je te voet blijft volgen waar je ook gaat had ik uit voorzorg al zijn riem meegenomen. Eenmaal bij de winkel aangekomen bond ik hem vast aan een paal en ging mijn boodschappen doen. Vervolgens komt er een medewerker naar me toegelopen met in zijn hand het tuig waarin mijn hond had moeten zitten! Dat hij aan een normale halsband kon ontsnappen wisten we namelijk al, maar waar was nu mijn hond?!?!?!
Het voltallig personeel van de inpak afdeling had het zien gebeuren en Turbo tijdelijk achter een hek gezet waar hij niet weg zou kunnen lopen. Gauw afrekenen en met mijn boodschappen, hond en een rood hoofd weer naar huis gelopen.
Dikke kus! Toedels!!
Dikke kus! Toedels!!
04 December 2011 - 12:15
Roos:
Hi Sam,
Dus het loopt allemaal wat anders dan verwacht. Balen, maar je verblijf wordt vast snel wat je ervan verwacht had, als dat ondertussen al niet is...
Zou je je verslagen ook naar mijn email willen sturen, dekkerroos@hotmail.com. Omdat ik alleen nog je mail van school had heb ik een digiboek met foto's van job naar dat adres gestuurd.
Liefs van ons