Joejoe ! - Reisverslag uit Hippolytushoef, Nederland van Sam Krijger - WaarBenJij.nu Joejoe ! - Reisverslag uit Hippolytushoef, Nederland van Sam Krijger - WaarBenJij.nu

Joejoe !

Door: SamdeKrijger

Blijf op de hoogte en volg Sam

07 December 2010 | Nederland, Hippolytushoef

Dag lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes..

Deze week heb ik te horen gekregen dat het dan eindelijk zeker is.. Ik ga naar Aruba! Mijn wangetjes staan op standje gelukkig!

Ik zal gaan afstuderen bij Aruba Ports Authority, de haven van Aruba waar alle cruiseschepen binnenkomen. Hier zal ik een afstudeeropdracht maken die gerelateerd is aan het accountancy vak.

Wil je op de hoogte blijven van alle avonturen schrijf je dan in voor de mailinglist en ontvang direct een e-mail voor elk nieuw reisverslag! Schrijf je in voor deze mailinglist in het "Blijf op de hoogte"-blok op deze pagina!

Liefs Sam

• 15 December 2010 - 18:49

Michelle:

Hee Sam!
    Ik heb me aangemeld hor.. zal al je verhalen lezen!! Ben super blij voor je!!
    Zullen we volgende week woensdag een carpacciosalade gaan eten?
    Kuss

• 17 December 2010 - 19:31

Marloes:

Hee meis... uiteraard ga ik jou verslagen ook lezen zoals jij altijd mijn verslagen heb gelezen ;-) Misschien tot januari op Aruba!!! (K)

• 21 December 2010 - 18:02

Robin:

Dit mag ik natuurlijk niet missen!
    Direct aangemeld dus laat die mailbox maar volstromen Sam!

• 23 Januari 2011 - 06:56

Marco Kesteloo:

hey ziet er goed uit mooi strandje veel plezier en partyssss go on!!!!!!!!